Toy Joy BDSM Starter Set

Toy Joy BDSM Starter Set passar till er som vill prova bondage och SM. Vi rekommenderar att ni alltid bestämmer ett stoppord innan ni går igång.
EAN: 8713221417992
Tillverkare: Toy Joy
329,00 kr
Lagerstatus: 1 st i lager

Med Toy Joy BDSM Starter Set får du allt detta:

  • Två manschetter i 5,5 cm brett konstläder som har en mjuk baksida. Manschetterna som är justerbara från 13,5 - 23 cm kan användas var för sig eller spännas fast i halsbandet.
  • Ett justerbart halsband som passar till en omkrets på 36-44 cm. Halsbandet levereras både med ett hänglås och en 118 cm lång rem med karbinhake som kan användas som ett hundkoppel.
  • En 45 cm lång svart flogger piska av konstgjort läder som kan användas till mjuka pisk. Piskans slag kan kännas utan att göra ont.
  • En svart gagball med lufthål som är perfekt till dominanslekar. Remmen är 1,9 cm bred och kan justeras från 44 cm till 62 cm i omkrets. Själva gagbollen som är gjord av hård plast är ca. 4,2 cm i diameter.
  • Ett mjukt svart bondage rep i bomull som kan användas till japansk bondage.
  • Två bröstklämmor i metall som kan justeras allt efter hur hårt man vill att de ska klämma. Båda bröstklämmorna har små klockor som kan höras varje gång bäraren rör på sig.
  • En svart ögonbindel som får beröringarna till att kännas mer intensiv när synen sätts ur spel och de andra känslorna tar över. Ögonbindeln är gjord av konstläder som har en mjuk baksida.

Toy Joy BDSM Starter Set passar till er som vill prova bondage och SM. Vi rekommenderar att ni alltid bestämmer ett stoppord innan ni går igång.

MATERIAL: Konstläder, metall, plast, bomull och elastik.
JUSTERBAR: Ja.
MÅTT, MANCHETTER: 13,5-23 cm. i omkrets och 5,5 cm i bredden.
MÅTT, HALSBAND:  36-44 cm i omkrets och 5 cm i bredden.
MÅTT, ÖGONBINDEL: 49-76 cm i omkrets.
MÅTT, GAGBALL: 44-62 cm i omkrets och 4,2 cm i diameter.