Strath 250 ml

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Strath är ett näringsrikt kosttillskott. Strath består av ett energirikt näringsextrakt framställt i en unik naturlig process, som gör näringen speciellt lättillgänglig för kroppen.
EAN: 7610715000375
Tillverkare: Bio Strath , Ledins
99,00 kr
Lagerstatus: I lager
 • Bio-Strath är en produkt hämtad från naturen.

  Genom en speciell jäsningsprocess av vildväxande örter som pågår under 2 månader framställs ett helt naturligt näringsextrakt. Bio-Strath innehåller en mängd olika identifierade vitalämnen.

  Bio-Strath finns både i flytande form och som tabletter. För ytterligare information om Bio-Strath hänvisas till den schweiziska producentens hemsida www.bio-strath.ch

  Bio-Straht innehåller hela 61 olika ämnen. 20 olika aminosyror, nukleinsyrorna RNA och DNA, 11 vitaminer, enzymer och 19 mineraler och spårämnen.

  Bio-Straht är fri från tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen och andra artificiella substanser.

  Bio-Strath Elixir, flytande innehåller honung, maltextrakt och apelsinjuice som ger den goda smaken. Diabetiker och glutenintoleranta bör på grund av dessa näringsämnen välja Bio-Strath tabletter.

  Dosering

  Vuxna: 5 ml 3 gånger dagligen.
  Barn (8-12 år): 2,5 ml 3 gånger dagligen.

  Ingredienser

  Örtjästplasmolysat (80%). Maltextrakt från korn (innehåller gluten), apelsinjuicekoncentrat (sackaros, vatten, apelsinjuicekoncentrat), honung.

  Näringsvärde per vuxen dagsdos:

  Energi50 kcal
  Protein1,1 g
  Kolhydrat11 g
  Fett0,1 g
 • Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn