Din varukorg är tom.

Rengörning

Cetaphil Gentle Skin Cleanser , 236ml

49,00 kr

Cetaphil Gentle Skin Cleanser är en ansiktsrengöring med en mild, icke-irriterande formula. Cetaphil lugnar huden samtidigt som den rengör, och gör huden mjuk och smidig. Cetaphil rengör huden effektivt och tar bort makeup utan att skada hudens skyddande barriär. Rengöringen innehåller återfuktande ämnen som vårdar huden utan att täppa till porerna.

Perete Thermale Smoothing eye make-upremover, 150ml

159,00 kr

En effektiv ögonmakeupremover som skonsamt avlägsnar all makeup runt ögonen med ett balanserat pH-värde. Lugnar det känsliga området runt ögonen. Testad under dermatologisk och oftalmologisk kontroll

Cetaphil Facial Cleanser , 236ml

59,00 kr

Cetaphil Facial Cleanser är en ansiktsrengöring som skonsamt och effektivt tar bort smuts, överflödigt sebum och make-up. Rengöringen är lätt löddrande och är effektiv utan att torka ut huden. Kan användas dagligen för rengöring och make up-borttagning.

Annemarie Börlind Exfoliating Peel 50ml

199,00 kr

Peelingkräm med fina, mjuka korn av jojobavax, som avlägsnar döda hudceller skonsamt och effektivt. Löser upp små knottror och ojämnheter och gör huden mjuk, klar och len. Vårdar huden med ekologiskt sheasmör.

DermoPurifyer Oil Control Toner 200ml

115,00 kr

Toner för fet och oren med 2% mjölksyra, tar bort resterna efter rengöringen, har djuprengörande och uppfriskande effekt samt öppnar upp tilltäppta porer.

Vichy Normaderm Intensive Purifying Gel 200 ml

149,00 kr

Vichy Normaderm Intensive Purifying Gel är en effektiv rengöringsgel för kombinerad, fet och oren hud.