Din varukorg är tom.

Muskler & Leder

GLYC Acative 120st

299,00 kr

Glyc Active är ett kosttillskott med Boswellia Serrata (djävulsklo) och gurkmeja. Glyc Active är framtaget för dig som tränar eller motionerar regelbundet och vill bibehålla rörliga, flexibla leder. Glyc Active innehåller förutom Boswellia Serrata och gurkmeja, vitamin K2 som bidrar till att bibehålla en normal benstomme. Mangan bidrar till normal bildning av bindväv, normal energiomsättning samt bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Glyc Active innehåller även MSM, L-Arginin, vitamin C och vitamin D2 och är förstärkt med svartpeppar för optimerat upptag. Vegan.

NutriLenk ACTIVE 30k

149,00 kr

Nutrilenk ACTIVE HYALURONSYRA Hyaluronsyrans främsta uppgift i kroppen/huden är att hålla kroppen/huden fuktig, ge volym, samt bidra till bildandet av ny vävnad, samt hålla lederna rörliga och smidiga.

Movo 200 gram

165,00 kr

MOVO innehåller de välkända nyponen från Hyben Vital i Danmark. Torkningsprocessen för nyponen är patenterad, och MOVO innehåller nypon som hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Nyponen i MOVO har ett naturligt innehåll av antioxidanten C-vitamin som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Äkta Johannesolja 100ml

129,00 kr 99,00 kr

100% naturlig Innehåller ekologisk johannesört Lämplig för rogivande massage

Back On Track Vristskydd 1400, Large

259,00 kr

Vristskydd med bra passform. Med elastiskt band och kardborre i överkanten som kan regleras.

Back On Track Vristskydd 1400, Medium

259,00 kr

Vristskydd med bra passform. Med elastiskt band och kardborre i överkanten som kan regleras.