Din varukorg är tom.

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Medica Nord Astaxin 60 st

Skydda dina celler mot oxidativ stress! Det är viktigt att ta hand om insidan och med kosttillskottet Astaxin bidrar det till att skydda dina celler mot oxidativ stress. Astaxin innehåller mikroalgen Haematococcus pluvialis samt antioxidanterna C- och E-vitamin som bland annat bidrar till ett starkare immunförsvar och minskad trötthet. Algerna i detta kosttillskott odlas i Gustavsberg, Stockholm av AstaReals Sweden.
Tillverkare: Medica Nord
EAN: 7350000704617
175,00 kr

Skydda dina celler mot oxidativ stress!

Det är viktigt att ta hand om insidan och med kosttillskottet Astaxin bidrar det till att skydda dina celler mot oxidativ stress. Astaxin innehåller mikroalgen Haematococcus pluvialis samt antioxidanterna C- och E-vitamin som bland annat bidrar till ett starkare immunförsvar och minskad trötthet.

Algerna i detta kosttillskott odlas i Gustavsberg, Stockholm av  AstaReals Sweden.

Dosering:

Detta kosttillskott är för vuxna. Tag 1 kapsel per dag med ett stort glas vatten i samband med en måltid. Det rekommenderas inte att överskrida den satta dagsdosen och detta kosttillskott ersätter inte en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Innehåll

Innehåll per dagsdos: 1 kapsel (% av DRI) Astaxanthin 4 mg (-) Vitamin E 10 mg (83) Vitamin C 60 mg (75) Ingredienser: Solrosolja, gelatin (kapselskal), Haematococcus pluvialis(grönalgsmjöl), askorbinsyra, d-alfa-tokoferol, förtjockningsmedel (glycerolmonostearat), fuktighetbevarande medel (glycerol), Klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vatten, emulgeringsmedel (sojalecitin), kapselskalet innehåller godkänt färgämne E172.

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.