Galderma Nordic

Cetaphil Gentle Skin Cleanser , 236ml

Cetaphil Gentle Skin Cleanser är en ansiktsrengöring med en mild, icke-irriterande formula. Cetaphil lugnar huden samtidigt som den rengör, och gör huden mjuk och smidig. Cetaphil rengör huden effektivt och tar bort makeup utan att skada hudens skyddande barriär. Rengöringen innehåller återfuktande ämnen som vårdar huden utan att täppa till porerna.
49,00 kr

Cetaphil Moisturizing Cream , 250 gr

Cetaphil Moisturizing Cream är en intensivt mjukgörande och fuktgivande kräm. Cetaphil Cream går lätt in i huden utan att kännas fet
129,00 kr 69,00 kr

Cetaphil Softening Cream , 100 gr

Cetaphil Softening Cream är en återfuktande kräm som kan användas både till ansiktet och kroppen. Cetaphil Softening Cream lugnar hud som är torr och irriterad och återfuktar effektivt huden. En dryg kräm som snabbt går in i huden
89,00 kr 59,00 kr

Daily Facial Moisturizer 118 ml

En lätt, icke-fet ansiktskräm som vårdar och återfuktar huden samtidigt som den skyddar huden mot solen. Ansiktskrämen låter huden andas utan att täppa igen porerna. Daily Facial Moisturizer passar normal, kombinerad och fet hud.
129,00 kr 65,00 kr

Cetaphil Facial Lotion , 118ml

Cetaphil Facial Lotion är en lätt lotion för ansiktet som vårdar och återfuktar huden samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Cetaphil Facial Lotion innehåller effektivt mjukgörande ingredienser och har ett neutralt pH-värde.
119,00 kr 59,00 kr