Daxxín Shampoo mot mjäll 250 ml

Daxxin mjällschampo är utvecklat för dig som har mjäll och irriterad hårbotten. Schampot är milt och innehåller en allergenfri
Tillverkare: Daxxin
Lagerstatus: 4 st i lager
Gammalt pris: 89,00 kr
59,00 kr

Daxxin mjällschampo är utvecklat för dig som har mjäll och irriterad hårbotten. Schampot är milt och innehåller en allergenfri parfym. Den innehåller inga sulfater, färgämnen, parabener, allergener, silikoner eller ftalater. Den aktiva ingrediensen är Piroctone Olamine. Den hindrar bakterie- och svamptillväxt genom att upprätthålla din naturliga mikroflora på hårbotten. Daxxin mjällschampo är även återfuktande och mjukgörande. Schampot minimerar uttorkning och ser till att det blir en naturlig balans mellan din mikroflora och svampinfektionen. Schampot kan användas av alla, inklusive gravida och ammande kvinnor. Innehållet har ett pH-värde på cirka sex. Den varken missfärgar eller ger dig torrt och sprött hår.

Dosering & användning

Duscha precis som vanligt. När håret är blött kan du massera in schampot tills det blir ett rikligt lödder. Låt schampot verka i minst fem minuter, helst ännu längre. Skölj av schampot med vatten. Daxxin mjällschampo kan användas dagligen.

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Lauryl Glucoside, Disodium Undecylenamido Mea-Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Piroctone Olamine, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Formic Acid, Parfum.

Kunder som köpte denna köpte också

Liktornsplåster, 10st

Compeed Liktornsplåster lindrar smärtan och bidrar till att liktornen snabbt kan avlägsnas. Ger avlastning från skav och tryck. Compeed Liktornar består av en aktiv gel med fuktabsorberande partiklar och är utformat för högsta komfort
59,00 kr 29,00 kr