Din varukorg är tom.

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Cernitol Novum, 150 st, läkemedel

Cernitol Novum är ett växtbaserat läkemedel med extrakt av torkat råpollen. Tabletterna används för att behandla de symtomen som kan uppkomma vid en godartad prostataförstoring. Godartad innebär att det inte beror på någon allvarligare sjukdom som cancer. Det här är ett växtbaserat läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.
Tillverkare: CERNELLE
EAN: 7310591578318
Leveranstid: 1-2 dagar
257,00 kr

Det här är ett växtbaserat läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

Cernitol Novum är ett växtbaserat läkemedel med extrakt av torkat råpollen. Tabletterna används för att behandla de symtomen som kan uppkomma vid en godartad prostataförstoring. Godartad innebär att det inte beror på någon allvarligare sjukdom som cancer.

Med stigande ålder kan prostatakörteln bli större. Ungefär varannan man över 60 år har förstorad prostata och fyra av fem när de fyllt 80 år. Prostatakörteln ligger runt mannens urinrör. När den växer trycks urinröret ihop vilket gör att kisset får svårare att passera. Symtomen visar sig bland annat genom att du behöver kissa oftare än vanligt och det kan kännas som att blåsan inte töms helt.

Cernitol Novum är vita filmdragerade tabletter som du kan börja använda efter att du fått en diagnos på godartad prostataförstoring. Effekten kommer gradvis och det kan ta upp till 3 månader innan du får full verkan från tabletterna. Behandlingen ska fortsätta för att behålla resultatet. Skulle besvären kvarstå eller förvärras efter en period om 6 månader ska du uppsöka din läkare på nytt.

Dosering & användning

Vuxna och äldre män: Rekommenderad dos är 1 filmdragerad tablett, 3 gånger dagligen. Tabletten ska sväljas hel med vätska. Full effekt uppnås med tiden, vilket kan ta upp till 3 månader. Skulle besvären kvarstå eller förvärras efter en period om 6 månader ska du uppsöka din läkare på nytt.

Kunder som köpte denna köpte också

Ac3 Comfort tub , 30 gram

59,00 kr

Ac3 COMFORT® är en gel som är baserad på det patenterade bioaktiva 2QR-komplexet. Denna naturliga substans är utvunnnen ur Aloe Barbadensis-plantan.