Din varukorg är tom.

Bloom by We-Vibe

Bloom är inte de första vibrerande knipkulorna på marknaden, men är mycket intressanta och har en del innovativa funktioner kring sig.
Tillverkare: WE-VIBE , We Vibe
EAN: 839289006393
1 161,00 kr

Bloom är inte de första vibrerande knipkulorna på marknaden, men är mycket intressanta och har en del innovativa funktioner kring sig.

Det är oerhört viktigt och nyttig för kvinnorna att träna och göra sina knipövningar för att bibehålla en starkare bäckenbotten. Denna träning sker genom en jel del olika knipövningar, dä just knipkulor har en viktigt funktion.

Dessa vibrerande knipkulor har en utbytbar topp. Denna kan bytas mot olika vikter som finns, 3 stycken - 10g, 30g och 45g. Det ger olika tyngder och olika svårigheter i bäckenbottenträningen. Själva basen, grunddelen väger 35 gram.

Under denna utbytbara topp gömmer dig ingången för USB-sladden som används för att ladda denna knipkulor, då dessa är just uppladdningsbara, så att du slipper köpa batterier.

En annan praktiskt detailj är att kulorna kan styras med din mobil (iOs och Android), då det finnsen app att ladda ner för just We-Vibe. Med denna och knappen på enheten kan man styra de 10 olika vibrationsmönster, men med appen kan man göra så mycket mer - t.ex. skapa sina egna mönster.

Bloom från We-Vibe är stela in sin konstruktion, täckta helt av fin silikon och fullt vattentäta. Vid användning av glidmedel rekommenderas vattenbaserat glidmedel.