Din varukorg är tom.

Belladot Cleansing Gel 100ml

Rengör din sexleksak efter varje användning. För bästa resultat, använd Belladot Cleansing Gel, en rengöringsprodukt särskilt avsedda för sexleksaker. Den rengör på djupet och återfuktar också din leksak. Det betyder att din leksak känns ny och fräsch under en lång tid framöver. Torka torr med en ren handduk.
Tillverkare: Belledot
EAN: 7350033083567
Gammalt pris: 99,00 kr
69,00 kr

Rengör din sexleksak efter varje användning. För bästa resultat, använd Belladot Cleansing Gel, en rengöringsprodukt särskilt avsedda för sexleksaker. Den rengör på djupet och återfuktar också din leksak. Det betyder att din leksak känns ny och fräsch under en lång tid framöver. Torka torr med en ren handduk.

Vid rengöring kan fukt skada både motorn och batterierna. Tag därför alltid ur batterierna innan och var försiktig. Håll för batteridelar och se till att lock mm är orderntligt åtskruvade.
Anvädning
Tvätta först av din leksak eller hjälpmedel med mild tvål och ljummet vatten. Använd därefter Belladot Cleansing Gel. Alkoholen ser till att tränga ner och rengöra på djupet i de mikroskopiska ojämnheterna. Belladot Cleansing Gel motverkar att materialet torkar ut vilket ger din sexleksak längre livslängd.

Förvara alltid din leksak eller hjälpmedel i den medföljande förvaringspåsen.
Innehåll
Alcohol Denat., Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Tetrahydroxy- propyl Ethylenediamine, Denatonium Benzoate
Kunder som köpte denna köpte också

Belladot Bertil

149,00 kr 99,00 kr

Penisringen förstärker mannens erektion och vibrationerna stimulerar samtidigt kvinnans klitoris

Belladot Ingemar penispump

299,00 kr 229,00 kr

Belladot Ingemar är en kraftfull erektionspump med hög kapacitet. Kan användas både för njutning och som hjälpmedel för att få en starkare erektion