Din varukorg är tom.

Baltex

Hårkontroll Boost, 60 st

259,00 kr 195,00 kr

Hårkontroll Boost är ett kosttillskott som innehåller det patenterade och kliniskt dokumenterade keratinet Cynatine® HNS, kombinerat med extra biotin och zink, som båda bidrar till att håret inte ska tappa sina normala egenskaper samt koppar som bidrar till hårets normala pigmentering.

Dinamint C , 30 tabletter

39,00 kr 29,00 kr

Dinamint C innehåller zink och vitamin C som båda bidrar till immunsystemets normala funktion, kombinerat med extrakt av fläder.

Hårkontroll Man Hair Boosting Nutrition 60 st

259,00 kr 225,00 kr

Hårkontroll Man Hair Boosting Nutrition är ett kosttillskott för ett kraftigare och mer livfullt hår.

Baltex Hårkontroll 120 st

129,00 kr 95,00 kr

Hårkontroll är ett unikt kosttillskott med höga halter av hirs och bambu. Hirs är rikt på mineraler, B-vitaminer och fettsyror. Bambu är rikt på kisel. Förstärkt med biotin för håret samt zink och selen för hår och naglar. Dessutom en bred sammansättning av vitaminer och mineraler som bidrar till att bevara normalt hår och naglar.

Hårkontroll Man Intensive Hair Serum 50ml

179,00 kr

Djupverkande hårserum för män med dokumenterat RootPrep™-extrakt. Steg 3 av 3 i samverkande 3-komponentsbehandling mot tunnhårighet hos män. Koncentrerat serum som främjar cirkulationen och aktiverar hårroten. Innehåller kliniskt dokumenterat RootPrepl™-extrakt