Din varukorg är tom.

Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Acrilex Uretin 60 kapslar

Uretin är ett kosttillskott som innehåller ett speciellt framtaget pumpaextrakt, EFLA 940, i kombination med soja. Det används för att bibehålla en god blåsfunktion samt normalt urinflöde och kan användas av såväl kvinnor som män. Kapslarna är vegetabiliska och fria från färgämnen.
Tillverkare: Acrilex
EAN: 7350027857907
Gammalt pris: 259,00 kr
209,00 kr

Uretin är ett kosttillskott som innehåller ett speciellt framtaget pumpaextrakt, EFLA 940, i kombination med soja. Det används för att bibehålla en god blåsfunktion samt normalt urinflöde och kan användas av såväl kvinnor som män.

Kapslarna är vegetabiliska och fria från färgämnen.

Dosering & användning

Rekommenderad dos för vuxna:

2 kapslar 2 gånger dagligen den första veckan därefter 2 kapslar 1 gång per dag. Kapslarna sväljes ned med ett glas vatten. Rekommenderad dos bör inte överskridas.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Extrakt av pumpakärna (EFLA 940) 525 mg (motsvarande ca 10 gram pumpafrö).
Sojaextrakt 100 mg

 

Ingredienser kapslar (ny ask), obs se förpackningen: Extrakt av pumpakärna (EFLA 940), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), vegetabilisk kapsel (cellulosa), sojaextrakt, ytbehandlingsmedel (veg magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Detta är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn